YGS ve LYS Sitesi

YGS Tarihi

Posted on: 19/02/2011

2011 YGS Ne Zaman – YGS Tarihi

 

ve 2011 YGS Tarihi Açıklandı…

 

3 Kasım 2010 tarihinde ÖSYM tarafından YGS sınav takvimi açıklandı. Açıklamalar ile birlikte de öğrencilerin kafalarındaki 2011 YGS Ne Zaman sorusu cevabını buldu. Resmi ÖSYM açıklamasına göre

 

YGS Tarihi

27 Mart 2011 Pazar

Tavsiye Site: www.sunummat.com –  Mutlaka Bakın !

 

Eğer dilerseniz aşağıdaki resmi kopyalayıp masaüstünüze kaydedebilir ya da bir yazıcı çıktısını alarak dilediğiniz yere asabilirsiniz. Böylelikle her bakışınızda sınav tarihini bir kere daha hatırlayarak zamanınızı daha verimli kullanabilme ihtimaliniz de artacaktır.

 

ÖSYM tarafından sınav takviminin belirlenmesine ilişkin olarak ise şu resmi açıklama yapıldı:

 

BASIN DUYURUSU

(3 Kasım 2010)

2011 Yılı Sınav Takvimi

ÖSYM tarafından 2011 yılında yapılacak olan sınavların takvimi belirlenerek adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

2011 sınav takviminin belirlenmesinde öncelik Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavlarında (LYS) olmuştur. 2010-2011 eğitim-öğretim yılında ortaöğretimde derslerin bitiş tarihi esas alınarak, adayların YGS stresinden uzaklaşıp LYS’ye daha iyi hazırlanabilmelerini sağlamak amacıyla YGS öne alınmıştır.

Sınav takviminde belirtilen başvuru tarihleri 2011 yılında, mücbir sebepler dışında, uzatılmayacağından adayların başvuru tarihlerini dikkatli takip etmeleri önemle hatırlatılır.

Tüm adaylara başarı dileklerimizle kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI
Diğer Haberler:

Yorum bırakın

En Fazla Tıklananlar

  • Hiçbiri

Sayfalar